ECOVERDE® - DMS
Deşeuri Municipale Solide

Capacitatea crescândă a Deşeurilor Municipale Solide (DMS) este una din cele mai mari probleme ecologice existente pe planeta noastră.
Gropile de gunoi sunt cea mai populară soluţie, deşi este depăşită. Din această cauză, gropile de gunoi poluează apa subterană, solicitând resurse nelimitate de teren, creând mirosuri supărătoare şi influenţând negativ schimbarea climei globale.

ECOVERDE ® implementează întreaga soluţie la cheie de gestionare a deşeurilor, care include colectarea deşeurilor, sortarea şi recuperarea materialelor reciclabile, tratarea deşeurilor şi neutralizarea.
O parte din proiect va avea capacitatea de a produce energie (electricitate şi căldură), subordonat criteriilor proiectului.

De asemenea, programul prevede finanţare până la 100%, împreună cu programe educaţionale pentru cetăţeni.

Programul ECOVERDE ® se bazează pe bine-cunoscutele concepte UE de tratare a deşeurilor municipale solide (DMS), în metode personalizate pentru mentalitatea  şi nevoile din Europa de Est şi a fost dezvoltat pentru în subordonare directivelor UE şi legislaţiei şi susţine pe deplin toate standardele de mediu a UE.
ECOVERDE ® a fost creat pentru a sprijini municipalitatea şi cetăţenii să pună în aplicare noi metodologii fezabile şi ecologice pentru gestionarea tuturor tipurilor de deşeuri fără a folosi orice buget de stat, oferind servicii de inalta calitate, la fel cum e în cadrul UE, în timp ce taxele pentru deşeuri scad pentru cetăţeni.


ECOVERDE® (DMS) oferă Administraţiilor Publice Locale o soluţie completă:

  • PRE - Consultanţă pentru identificarea soluţiei potrivite pentru Municipalitate.
  • Construirea structurii financiare & legale necesare implementării programului.
  • Recrutarea facilităţii financiare necesare achiziţionării echipamentului finanţare de până la 100%.
  • Importarea echipamentului - aprobarea UE
  • Implementarea programului în cadrul Municipalităţii
  • Post consultanţă şi sprijin managerial pentru Municipalitate.

Pentru mai multe informaţii privind programul ECOVERDE® (DMS) şi implementarea acestuia, vă rugăm contactaţi Echipa de implimentare.

Inregistrare pentru Newsletter

Nume

E-mail