Servicii Studiu de fezabilitate

Studiul de fezabilitate este cel mai bun mod de a determina dacă o iniţiativă noua în afaceri sau extindere de business va fi viabilă pentru finanţatori pe piaţa concurenţială. Efectuarea unui studiu necesită o serie de seturi de competenţe, inclusiv financiare, de marketing şi operaţiuni, precum şi la fel de important cunoştinţe specifice industriale.

Cu o echipa integrata de consultanţi strategici, consultanţi financiari şi bancheri de investiţii, Mentor Group Energy este unic poziţionată pentru a conduce fiecare aspect al efectuării studiului de fezabilitate şi ulterior a planului de dezvoltare a afacerii în sectorul producerii energiei şi de mediu.

Echipa Mentor are capacitatea de a dezvolta studii de fezabilitate pentru concepte noi de afaceri, precum şi afaceri existente, care doresc să extindă liniile de produse şi servicii şi să se extindă pe noi pieţe cu efectuarea de analize cuprinzatoare industriale, al clientilor şi concurentilor, în scopul de a determina oportunităţile de piaţă. Consultantii nostri evalueaza fiecare dinte oportunităţi, determină cele optime, şi creaza planuri de acţiune pentru pătrunderea eficientă pe piaţă.

Formatul Studiului de fezabilitate este eligibil şi se potriveste pentru adresare catre fondurile europene (subvenţii / împrumuturi), finanţatorii internaţionali şi fonduri private.

Inregistrare pentru Newsletter

Nume

E-mail