Despre ECOVERDE®

ECOVERDE® este un program unic , care oferă o soluţie completă la cheie pentru problemele de gestionare a deşeurilor în ţările Est-Europene. Solutia combina implementarea proiectului întregului sistem a deşeurilor, inclusiv sprijin de până la 100% de finanţare, împreună cu programe educaţionale pentru cetăţeni.

Programul permite o implementare fezabilă a sistemului de management a deşeurilor, fără utilizarea a orice buget de stat, oferind servicii de inalta calitate, la fel cum e în cadrul UE, în timp ce taxele pentru deşeuri scad pentru cetăţeni.

Programul ECOVERDE ® se bazează pe bine-cunoscutele concepte UE de tratare a deşeurilor municipale solide (DMS), în metode personalizate pentru mentalitatea  şi nevoile din Europa de Est şi a fost dezvoltat pentru în subordonare directivelor UE şi legislaţiei şi susţine pe deplin toate standardele de mediu a UE.

Programul ECOVERDE ® a fost lansat de Mentor Group Holdings Consortium, administrat de Mentor Group Energy şi Mentor Finance. Programul ECOVERDE® deţine drepturi de autor: 12158 înregistrat de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA).Programul este sprijinit de:

Inregistrare pentru Newsletter

Nume

E-mail